Založ si blog

Slniečkársky život

Slniečkárov je málo – je ich však viac počuť, lebo nahlas ručia a novinári im dávajú neprimeraný priestor, lebo sami novinári – prestitúti sú slniečkári. A prečo by prestitúti takýchto „travičov studní“ nepodporovali (teda aj sami seba navzájom), keď za to dostávajú zaplatené ktovie odkiaľ – podotýkam, že novinárski slniečkári z predaja novín isto nie.

Veď je to také ľahké živobytie, nič netvoriť, za nič nemať zodpovednosť, iba ničiť a škodiť – veľmi pohodlný život slniečkára.

Ďalšou výraznou črtou slniečkára – novinára je neschopnosť čítať s porozumením. Tzn., keď slniečkárovi dáte k nahliadnutiu text s logicky daným významom, slniečkár z toho vytvorí vlastný blud a bude sa ešte múdro tváriť.

No a pointa na záver – slniečkári a aj slniečkárski novinári sa sami pred verejnosťou zreteľne odhaľujú a ani o tom nevedia. V odborných publikáciách je takéto konanie pomenované ako profesionálny idiotizmus.

 

Manipulácia médií

24.09.2023

V tomto predvolebnom čase sme svedkami frontálneho útoku médií na základne atribúty demokratického štátu. V každej, alebo skoro každej predvolebnej relácií, televíznych debatách, článkoch apod., nám vyskakuje jedna – médiami preferovaná – strana PS. Pritom sa v parlamente nenachádza. Rôzne agentúry robia prieskum volebných preferencií, spriazneným [...]

Dvojtvárnosť

04.07.2023

Stala sa tragická udalosť, kedy zavraždili mladú matku. Keď sa vynorili okolnosti ohavného činu, v normálnom človeku to začne vrieť – obrovská disproporcia pri informovaní novinármi – tí sú jasní, oni naháňajú senzácie, aj keď tragické. Lenže, jasne sa tu ukazuje zlyhanie štátnych orgánov a nie prvý krát a zodpovední sú ticho, mlčia, maximálne – [...]

Kde sme po novembri r. 1989

12.11.2022

My čo sme prežili roky 70 a 80 už s normálnym vnímaním, môžeme porovnávať podľa vlastných skúseností. Takisto sú dostupné štatistické údaje o cenových reláciách a priemerných platoch – pokiaľ sú prezentované objektívne v súvislostiach, výsledok je nespochybniteľný. V novembri 1989 najviac vadila protagonistom cenzúra, či tzv. nesloboda. Porovnajme si to s [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 60852x
Priemerná čítanosť článkov: 2898x

Autor blogu

Kategórie