Založ si blog

Dvojtvárnosť

Stala sa tragická udalosť, kedy zavraždili mladú matku.

Keď sa vynorili okolnosti ohavného činu, v normálnom človeku to začne vrieť – obrovská disproporcia pri informovaní novinármi – tí sú jasní, oni naháňajú senzácie, aj keď tragické. Lenže, jasne sa tu ukazuje zlyhanie štátnych orgánov a nie prvý krát a zodpovední sú ticho, mlčia, maximálne – ako konkubína (to nie je urážka, to je pomenovanie statusu) p. prezidentka Čaputová sa vyjadrí nič nehovoriacim výrokom, že sa to musí vyšetriť. No čo, úlohu si splnila, reagovala. A teraz nastávajú otázky LENŽE: keď zavraždili mladého novinára s milenkou, ktorí akosi ešte pre spoločnosť nestihli vytvoriť relevantné hodnoty, všetky médiá, „angažovaní“ politici bliakali, šírili lži, manipulovali manipulovateľné davy proti vtedajšej vláde, až došlo k jej výmene. Teraz, vrah je známy, sú informácie o nečinnosti príslušných orgánov. A nič sa nedeje.

Za toto, musia padať hlavy. Keď úchyl znesie zo sveta krutým spôsobom mladú ženu, ktorá pre spoločnosť vytvárala nevyčísliteľné hodnoty – starostlivosť o deti, jej práca, statočný život, tak pre novinárov je to len senzácia a pre tých politikov, ktorí pri novinárovi kvílili, vytvárali hystériu, mladá žena odrazu nič neznamená?! Je menej ako mladý novinár?!

Kde sú teraz tzv. „slušní“ na čele so Šeligom, zmanipulované davy, ktorí vtedy volali po zmene vlády a skrivodlivo vinili vtedajšiu vládu?! Jasne sa ukazuje ich podliacký charakter a nemravnosť. Teraz je vrah známy a bol známy aj pred hrozným skutkom, ale vláda (jej orgány) nič na ochranu mladej ženy nespravila, silové orgány vlády priamo vytvorili svojím nekonaním podmienky, aby sa hrôzoskutok stal.

A nastalo ticho, obligátne frázy prehrmeli. Prezidentka Čaputová, ktorá v Teplárni ronila krokodílie slzy, iba že sa to musí riadne vyšetriť, podobne ako v Michalovciach – takéto okaté farizejstvo. A Slovensko sa čoraz viac utápa v bahne. Strašne smutný príbeh.

Manipulácia médií

24.09.2023

V tomto predvolebnom čase sme svedkami frontálneho útoku médií na základne atribúty demokratického štátu. V každej, alebo skoro každej predvolebnej relácií, televíznych debatách, článkoch apod., nám vyskakuje jedna – médiami preferovaná – strana PS. Pritom sa v parlamente nenachádza. Rôzne agentúry robia prieskum volebných preferencií, spriazneným [...]

Kde sme po novembri r. 1989

12.11.2022

My čo sme prežili roky 70 a 80 už s normálnym vnímaním, môžeme porovnávať podľa vlastných skúseností. Takisto sú dostupné štatistické údaje o cenových reláciách a priemerných platoch – pokiaľ sú prezentované objektívne v súvislostiach, výsledok je nespochybniteľný. V novembri 1989 najviac vadila protagonistom cenzúra, či tzv. nesloboda. Porovnajme si to s [...]

Mzdochy

22.09.2021

Čítal počúval som o mzdochách. Podľa nemenných pravidiel logického usudzovania, definícia pojmu mzdochy je ako „vyšitá“ na prestitútov denníka N, SME, Aktualít, aj iných vlastizradných plátkov. Nejde normálne rozmýšľajúcemu človeku do hlavy, ako je možné, že nevzdelané, tupé, hlúpe a pre nevzdelanosť arogantné novinárske hyeny – prestitúti, [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 60800x
Priemerná čítanosť článkov: 2895x

Autor blogu

Kategórie