Založ si blog

Narušená suverenita

V mediálnom priestore sa v drvivej prevahe oboznamujeme výhradne s názormi úzkeho vyprofilovaného prúdu – t.j. prezidenstkej kancelárie v koordinácii s pravicovými médiami, ktoré vlastnia zahraničné subjekty zo sídlom v USA, ako aj „našou“ opozíciou. Zamestnanci – redaktori (prestitúti), hovorcovia, poslanci a služobníci zahraničných záujmov neustále dookola prezentujú jednostranné, nevyvážené správy, bez zobjektivizujúceho kritéria – odbornej oponentúry.

To, že majú títo ľudia (podľa mňa zvrátené) názory, je ich právo – to je demokracia. Obrovský problém, až fiasko takejto akože demokracie je, že tieto okrajové názory mizivej skupiny ľudí sa prestitútmi a zahraničnými vlastníkmi médií dostávajú na verejnosť tak, aby vzbudzovali dojem, že je to názor občanov SR. Tieto manipulatívne a podvodné informovanie tými istými médiami sú priamym ohrozením suverenity nášho štátu a preto by mali silové zložky konať. Že to nerobia je obrovskou chybou vlády a táto chyba spôsobuje rozvrat št. inštitúcií, podriadenosť štátu cudzej mocnosti, stratu hrdosti Slovákov na vlastný národ.

S týmto mojim názorom sa chcem podeliť s ostatnými diskutujúcimi. Ďakujem.

Manipulácia médií

24.09.2023

V tomto predvolebnom čase sme svedkami frontálneho útoku médií na základne atribúty demokratického štátu. V každej, alebo skoro každej predvolebnej relácií, televíznych debatách, článkoch apod., nám vyskakuje jedna – médiami preferovaná – strana PS. Pritom sa v parlamente nenachádza. Rôzne agentúry robia prieskum volebných preferencií, spriazneným [...]

Dvojtvárnosť

04.07.2023

Stala sa tragická udalosť, kedy zavraždili mladú matku. Keď sa vynorili okolnosti ohavného činu, v normálnom človeku to začne vrieť – obrovská disproporcia pri informovaní novinármi – tí sú jasní, oni naháňajú senzácie, aj keď tragické. Lenže, jasne sa tu ukazuje zlyhanie štátnych orgánov a nie prvý krát a zodpovední sú ticho, mlčia, maximálne – [...]

Kde sme po novembri r. 1989

12.11.2022

My čo sme prežili roky 70 a 80 už s normálnym vnímaním, môžeme porovnávať podľa vlastných skúseností. Takisto sú dostupné štatistické údaje o cenových reláciách a priemerných platoch – pokiaľ sú prezentované objektívne v súvislostiach, výsledok je nespochybniteľný. V novembri 1989 najviac vadila protagonistom cenzúra, či tzv. nesloboda. Porovnajme si to s [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 60737x
Priemerná čítanosť článkov: 2892x

Autor blogu

Kategórie