Založ si blog

Zastavte šialenstvo

Tragédia, ktorá sa udiala dvom mladým ľuďom je v prvom rade tragédiou ich rodín, ktorých drvivo zasiahla. Tí ostatní, ktorí doteraz nepoznali týchto mladých ľudí a ronia nad nimi krokodílie slzy, sú obyčajní farizeji a naničhodníci – podľa ich zvráteného myslenia by museli tie slzy roniť dennodenne, kedy sa vraždy stanú. Lenže teraz je to pre týchto farizejov a naničhodníkov veľmi lákavé, ako sa priživiť na tragédii dotknutých rodín a zviditeľňovať sa v im podobných farizejských médiách.

Je to divná doba. Nedávno sa dozvedáme, že vo vyspelej západnej krajine blázon postrieľa viac ako 20 detí a farizeji mlčia – nedotýka sa ich to – nevedia takú tragédiu využiť pre seba.

Preto konanie našej opozície je falošné, hlúpe a nanajvýš opovrhnutiahodné. A napriek tomu nalákali stovky ľudí na svoje pochybné zámery. Ak by sa im jednalo o dobro v Slovenskej spoločnosti, logicky nemôžu takto konať, manipulovať verejnosť, víriť vášne. Všetci dobre vieme, že stádový efekt rapídne znižuje intelekt a v atmosfére davu neplatia žiadne rozumné argumenty. A to je cesta k destabilizácii a ochromeniu chodu spoločnosti, štátu – a štát sme my občania.

Ak si my občania dáme robiť s nami čo chcú negatívne sily a používajú na to všetky mediálne prostriedky, nemôžeme sa  čudovať, že sa z marazmu, ktorý nastal po majetkovom prevrate z r. 1989, nemôžeme vymaniť – veď vtedy sa malo jednať o vylepšenie stávajúceho systému, nie jeho likvidáciu.

Nedajme sa manipulovať; mali by sme sa navzájom podporovať v pozitívnom myslení, ktoré nám naši predkovia odovzdali. Nenechať sa utápať v nenávisti a negativizme, ktoré po Slovensku šíria nenávisť podnecujúci jedinci. Lebo Slovensko je náš štát, ktorý zveľaďujú milióny pracovitých ľudí poctivou produktívnou prácou, o ktorej zložitosti a námahe nemajú nenávistníci ani šajnu a preto sa chcú k zdroju výsledkov práce dostáť s čo najmenšou námahou. A dostať sa ku vládnutiu bez volieb (kde nie sú úspešní) je pre nich celkom dobrý podnikateľský zámer.

Manipulácia médií

24.09.2023

V tomto predvolebnom čase sme svedkami frontálneho útoku médií na základne atribúty demokratického štátu. V každej, alebo skoro každej predvolebnej relácií, televíznych debatách, článkoch apod., nám vyskakuje jedna – médiami preferovaná – strana PS. Pritom sa v parlamente nenachádza. Rôzne agentúry robia prieskum volebných preferencií, spriazneným [...]

Dvojtvárnosť

04.07.2023

Stala sa tragická udalosť, kedy zavraždili mladú matku. Keď sa vynorili okolnosti ohavného činu, v normálnom človeku to začne vrieť – obrovská disproporcia pri informovaní novinármi – tí sú jasní, oni naháňajú senzácie, aj keď tragické. Lenže, jasne sa tu ukazuje zlyhanie štátnych orgánov a nie prvý krát a zodpovední sú ticho, mlčia, maximálne – [...]

Kde sme po novembri r. 1989

12.11.2022

My čo sme prežili roky 70 a 80 už s normálnym vnímaním, môžeme porovnávať podľa vlastných skúseností. Takisto sú dostupné štatistické údaje o cenových reláciách a priemerných platoch – pokiaľ sú prezentované objektívne v súvislostiach, výsledok je nespochybniteľný. V novembri 1989 najviac vadila protagonistom cenzúra, či tzv. nesloboda. Porovnajme si to s [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 60752x
Priemerná čítanosť článkov: 2893x

Autor blogu

Kategórie