Založ si blog

Slniečkársky život

Slniečkárov je málo – je ich však viac počuť, lebo nahlas ručia a novinári im dávajú neprimeraný priestor, lebo sami novinári – prestitúti sú slniečkári. A prečo by prestitúti takýchto „travičov studní“ nepodporovali (teda aj sami seba navzájom), keď za to dostávajú zaplatené ktovie odkiaľ – podotýkam, že novinárski slniečkári z predaja novín isto nie.

Veď je to také ľahké živobytie, nič netvoriť, za nič nemať zodpovednosť, iba ničiť a škodiť – veľmi pohodlný život slniečkára.

Ďalšou výraznou črtou slniečkára – novinára je neschopnosť čítať s porozumením. Tzn., keď slniečkárovi dáte k nahliadnutiu text s logicky daným významom, slniečkár z toho vytvorí vlastný blud a bude sa ešte múdro tváriť.

No a pointa na záver – slniečkári a aj slniečkárski novinári sa sami pred verejnosťou zreteľne odhaľujú a ani o tom nevedia. V odborných publikáciách je takéto konanie pomenované ako profesionálny idiotizmus.

 

Manipulácia médií

24.09.2023

V tomto predvolebnom čase sme svedkami frontálneho útoku médií na základne atribúty demokratického štátu. V každej, alebo skoro každej predvolebnej relácií, televíznych debatách, článkoch apod., nám vyskakuje jedna – médiami preferovaná – strana PS. Pritom sa v parlamente nenachádza. Rôzne agentúry robia prieskum volebných preferencií, spriazneným [...]

Dvojtvárnosť

04.07.2023

Stala sa tragická udalosť, kedy zavraždili mladú matku. Keď sa vynorili okolnosti ohavného činu, v normálnom človeku to začne vrieť – obrovská disproporcia pri informovaní novinármi – tí sú jasní, oni naháňajú senzácie, aj keď tragické. Lenže, jasne sa tu ukazuje zlyhanie štátnych orgánov a nie prvý krát a zodpovední sú ticho, mlčia, maximálne – [...]

Kde sme po novembri r. 1989

12.11.2022

My čo sme prežili roky 70 a 80 už s normálnym vnímaním, môžeme porovnávať podľa vlastných skúseností. Takisto sú dostupné štatistické údaje o cenových reláciách a priemerných platoch – pokiaľ sú prezentované objektívne v súvislostiach, výsledok je nespochybniteľný. V novembri 1989 najviac vadila protagonistom cenzúra, či tzv. nesloboda. Porovnajme si to s [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 60162x
Priemerná čítanosť článkov: 2865x

Autor blogu

Kategórie