Založ si blog

Slušné Slovensko?

Slovensko v poslednom období dosiahlo slušné úspechy v ekonomike, život ľudí sa zlepšuje nárastom platov, znižovaním nezamestnanosti, znižovaním zadĺženosti atp. – to sú nielen štatistické údaje, ale aj skutočné dopady priaznivej ekonomickej situácie na ľudí. Tieto pozitívne trendy v médiách sa vôbec nespomínajú, jedine a dlhodobo sa šíria správy a nepodložené fámy o korupcii a zlodejstve výhradne u vládnucich politikoch. Samozrejme bez dôkazov, právoplatného rozsudku alebo iného OBJEKTÍVNEHO dôkazu. Samé špinenie, nenávistné prejavy za rámec zdravého rozumu. V tejto mediálno – opozičnej masáži sa udeje vražda novinára s priateľkou. Nastane okamžite mediálno – opozičné obviňovanie vládnych politikov aj vládnej strany zo zodpovednosti za zločin vraždy, bez najmenšieho dôkazu či zistenia príčiny tragédie a ako sa to vlastne udialo. Už toto samé o sebe vnucuje myšlienku, ako keby to bolo dopredu pripravené – všetky tie transparenty, rezervovanie miest na demonštrácie (podotýkam, že s predstihom), pódia, prenosné toalety atď. O čom to svedčí nech si každý urobí úsudok sám.

Chce niekto pochybovať o tom, že nemáme slobodné voľby – máme ich a predsa ich výsledok opozícia a mediokracia nerešpektujú, organizujú rozvrat štátu a otvárajú cestu k anarchii.

Demonštrácie rozhodne nie sú cesta k slušnému Slovensku, veď pracujú s nenávisťou, klamstvom a manipuláciou.

Na záver známe príslovie: keď je koze dobre, ide sa na ľad kĺzať.

Manipulácia médií

24.09.2023

V tomto predvolebnom čase sme svedkami frontálneho útoku médií na základne atribúty demokratického štátu. V každej, alebo skoro každej predvolebnej relácií, televíznych debatách, článkoch apod., nám vyskakuje jedna – médiami preferovaná – strana PS. Pritom sa v parlamente nenachádza. Rôzne agentúry robia prieskum volebných preferencií, spriazneným [...]

Dvojtvárnosť

04.07.2023

Stala sa tragická udalosť, kedy zavraždili mladú matku. Keď sa vynorili okolnosti ohavného činu, v normálnom človeku to začne vrieť – obrovská disproporcia pri informovaní novinármi – tí sú jasní, oni naháňajú senzácie, aj keď tragické. Lenže, jasne sa tu ukazuje zlyhanie štátnych orgánov a nie prvý krát a zodpovední sú ticho, mlčia, maximálne – [...]

Kde sme po novembri r. 1989

12.11.2022

My čo sme prežili roky 70 a 80 už s normálnym vnímaním, môžeme porovnávať podľa vlastných skúseností. Takisto sú dostupné štatistické údaje o cenových reláciách a priemerných platoch – pokiaľ sú prezentované objektívne v súvislostiach, výsledok je nespochybniteľný. V novembri 1989 najviac vadila protagonistom cenzúra, či tzv. nesloboda. Porovnajme si to s [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 60451x
Priemerná čítanosť článkov: 2879x

Autor blogu

Kategórie